Virtueel Assistent Michelle

Ondernemer en moeder

Wat ontzettend leuk dat je mij beter wilt leren kennen. Ik ben Michelle en woon samen met mijn man in Apeldoorn. Naast ondernemer ben ik ook moeder van 4 leuke jongens. De jongste twee zijn een tweeling en de oudste twee beginnen al erg zelfstandig te worden. Iedereen gaat nu naar school en vindt steeds meer zijn eigen weg. In 2019 kwam er na alle drukke jaren rust in ons gezin en werd het tijd voor nieuwe plannen.

Na 14 jaar te hebben gewerkt als directiesecretaresse en office manager bij onder andere Van Erkelens Accountants & Belastingadviseurs ging ik op zoek naar meer avontuur.

Virtueel Assistent

Mijn enorme gedrevenheid, waarschijnlijk aangewakkerd door mijn ondernemersfamilie, zorgde ervoor dat ik actie ging ondernemen. Ik wilde nog veel meer ontdekken en leren en om dat te bereiken moest er iets veranderen. Daarom ging het roer om en besloot ik zelf ondernemer te worden en te starten als Virtueel Assistent Michelle. Met de nodige uitdagingen op mijn pad heb ik al veel geleerd. Om dit samen te kunnen voegen met de kennis en ervaring die ik al had maakt mij alleen maar beter. De problemen, hobbels en twijfels die mijn klanten hebben heb ik vaak zelf ook ervaren of bij andere klanten gezien.

Ondernemend | enthousiast | positiviteit

Virtueel Assistent Michelle staat voor ondernemend, enthousiast en een heleboel positiviteit. Hiermee heb ik heel veel bereikt en ik zou dit ook graag voor jou in willen zetten. Met mijn ervaring van de afgelopen jaren heb ik websites gebouwd, (Google) zoekresultaten verbeterd voor zowel websites als webshops, Afas ingericht, klantportalen gebouwd, (interne en externe) processen geoptimaliseerd en daarnaast taken als directiesecretaresse en office manager uitgevoerd. Ik heb ontzettend veel geleerd en wil mijn ervaring inzetten voor andere ondernemers.

Online samenwerken

Ik werk als Virtueel Assistent vanuit mijn woning in Apeldoorn. Vrijwel alles kan digitaal en ook telefonisch kunnen we samen goed afstemmen. Wel is het zo dat ik in Gelderland en Overijssel wat makkelijker naar je toe kan komen om samen te sparren over jouw onderneming, je toekomst en je ideeën.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten wat een VA voor jou kan betekenen? Kijk dan op de pagina: Wat is een VA of neem contact met mij op.