Afas

Een CRM-systeem kan erg handig zijn. Je hebt al je informatie in één programma en kunt er vaak veel gestructureerd in opslaan. Hierdoor kan je effectiever en efficiënter werken.

Als je van een CRM-systeem gebruik wilt maken, moet je deze eerst inrichten. Dit is vaak veel werk en daar wil jij niet te veel tijd aan besteden. Ik kan voor jou het CRM-systeem inrichten en vullen met alle aanwezige gegevens.

Functioneel Beheer

De afgelopen jaren heb ik als functioneel beheerder Afas beheert en ingericht. Voor mij is Afas net een speeltuin met oneindig veel mogelijkheden. Mijn kennis en vaardigheden zijn behoorlijk gegroeid. Ik ben geen consultant en kan zeker niet alles, daar is het programma te groot voor. Maar ik kan wel veel zoals bijvoorbeeld het bouwen en beheren van CRM, workflows, Insite en Outsite.

Affiniteit met systemen

Ik heb veel geleerd van allerlei verschillende systemen waar ik mee gewerkt heb. Velen heb ik ingericht en jarenlang beheerd. Over het algemeen gaat het inrichten mij gemakkelijk af. Het is leuk om te leren en mijn doorzettingsvermogen helpt me een handje.

TOP